مواد لازم:
سیب زمینی متوسط 1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده 1 لیوان
کره یا روغن 50 گرم
آب 5⁄2 تا 3 لیوان
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
برنچ 300 گرم معادل 5⁄2 پیمانه پلوپز
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیازداغ 2 تا 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زعفران 1 قاشق چایخوری
طرز تهيه:
سیب زمینیها را بشویید و به صورت مکعبی و ریز خرد کنید. گوجه فرنگی رنده شده را با آب، سیب زمینی، نمک و برنج در ظرف گودی بریزید و بگذارید مواد در آب یک ساعت بماند تا کمی خیس بخورد.گوشت چرخکرده را به همراه پیازداغ در ظرف مسطحی بریزید و ظرف را به مدت 2 دقیقه با قدرت 100 درصد حداکثر بدون درپوش در دستگاه بگذارید و بعد رب گوجه فرنگی را به همراه زعفران در آب حل شده به گوشت اضافه کنید و نمک و فلفل و ادویه آنرا هم بریزید و مجدداً ظرف را به مدت 2 تا 3 دقیقه با قدت 100 درصد حداکثر در مایکروویو بگذارید.ظرف برنج را به مدت 16 تا 20 دقیقه با قدرت 100 درصد حداکثر بدون درپوش در دستگاه قراردهید تا آب برنج کشیده شود سپس برنج را هم بزنید و مایه گوشت را با برنج مخلوط کنید و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 13 تا 15 دقیقه با قدرت 40 درصد متوسط در دستگاه بگذارید تا برنج دم بکشد.
نکته آشپزی:
1- در بسیاری از مناطق ایران این غذا را بدون گوشت تهیه میکنید.
2- میزان آب برنج بستگی به نوع برنج دارد.
توسط : رويا جاوري